Šťastné a veselé...
Anotace: takové přáníčko.. :-D
Merry Christmas and Happy New Year
nebo raději pěkně česky Šťastné a veselé
kéž život zdárně míří na svůj cíl
zdraví ať dovolí jen pro radost užít postele
Přání prosté v řádcích pár
na listu papíru se choulí
posílám je každému aby se smál
a sílu měl k překonání boulí
Přečteno 269x
Tipy 7
Poslední tipující: Tacca, WAYWARD, střelkyně1, strašidýlko-střapatý, Romana Šamanka Ladyloba, hanele m.
Komentáře (4)
Komentujících (3)