Z úlomků věčnosti
Tolik promarněných dnů
Všechny vztahují
hladové ruce
po lásce
Prázdné puchýře lidskosti
doutnající
nenaplnitelnou touhou
po objetí
Jeden za druhým
odkapávají
do historie nicoty
dokud
SMRT
neprobudí srdce
Úcta k lásce
a k druhému člověku
zažívá své
první a poslední vteřiny
Čarodějka smrt
pak minulosti dá
růžovou mlhu,
výčitkám ostří
a budoucnosti
mrtvou současnost
Dokud
zase neprobudí srdce
k úctě
na pár vteřin
…
Proč neumíme žít
ty šedesátikusové úlomky času
bez ní?
Přečteno 367x
Tipy 32
Poslední tipující: ziriant, drsnosrstej kokršpaněl, Holis, G.P., Myrja, isisleo, Bíša, Isobel, Psavec, whiolet, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)