Na cestách
Anotace: Všichni někam směřujeme.
Temnota se kolem mě rozprostírá,
ale já se v ní neztratím,
však když pochybnost srdce mé svírá,
s důvěrou k měsíci oči své obrátím.
On bezpečně vede moje kroky,
po cestách dlouhých a neznámých,
už nekonečně dlouhé roky,
ale kdo zbaví mě temných obav mých?
A moje nohy už jsou znavené,
tím nekonečným putováním
a moje vzpomínky jsou zastřené,
proniknout k nim se marně snažím.
Zbývá mi pouze naděje,
že svoji budoucnost brzy spatřím,
však moje srdce neklidné je,
snad najdu jednou to místo, kam patřím.
Přečteno 331x
Tipy 7
Poslední tipující: NikitaNikaT., Karmínka, lecrecia, WAYWARD
Komentáře (3)
Komentujících (3)