Prohlédnutí
.
Jsem jen pouhý chudý zedník,
co povstal z louže, bláta,
co do ruky bere cedník,
aby z moře nabral mláta.
Jsem jen pouhý chudý zedník,
já nejsem stvořen k tomu,
abych dělal jenom pomník,
těm, co chtějí všechno domů.
Jsem jen prostý, hloupý zedník,
ten, kdo slepě platí daně,
co se snaží, co jak patník,
jenom zírá, kouká na ně.
Na ty, kteří nám vše berou,
a co na nás, prosté, serou ...
Přečteno 437x
Tipy 11
Poslední tipující: takova, Bíša, Květka Š., Psavec, Tacca, Mbonita, labuť, Mario de Janiero, WAYWARD
Komentáře (7)
Komentujících (7)