Pod kopulí plno..
Anotace: ...Cirkusový stan je dvakrát vyprodán... Z cyklu lidé z maringotek a hospůdek.
Přijel k nám cirkus!
sedím v první brázdě..
a deset Žardas
na visuté hrazdě
létá........
salto mortale!..
letka!..
vzdušná pirueta!...
tam pod kopulí šapitó...
jak ptáci si pro slávu letí..
jindy svou práci zvládnou v pěti..
však dnes mám trošku upito..
Přečteno 286x
Tipy 24
Poslední tipující: Holis, NikitaNikaT., hezule, Tygropes, Myrja, Bíša, Aťan, Květka Š., Dota Slunská, enigman, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)