Ztrácení se ...
Anotace: Ať se nemusíte ztrácet, ale jen nacházet ... Ať vaše srdíčka i očka září ...
Sílo, opouštíš mě?!
Víro, odcházíš?!
Necháte mě tu ve všech nesnázích...
Duše, stále bolíš?!
Srdce, tolik krvácíš?!
Živote můj, zas se vytrácíš...
Temno, neodejdeš?!
Slzo, stále stékáš?!
Tělo mé do hrobu svlékáš...
Světe, nezměníš se?!
Lásko, nepřijdeš už?!
Tak pojď, vem na mě nůž...
Přečteno 373x
Tipy 19
Poslední tipující: Paulín, Daisy.., NikitaNikaT., Quigleika, Simísek, Zpátky, LucQa, Agniezka, Belmon, enigman, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)