Anotace: ..už je to dávno....dávno mi to nemrzí....už si o sobě moc myslíš...až moc....změnila ses...tohle nejsi ty..
Sbírka: V nostalgii B..
Bohužel lidé se mění.ale někde uvnitř jsou to pořád ti,které jsme milovali...je jen různé jak hluboko je ,,to dobré" v člověku schované...
02.09.2009 18:23:00 | Ashita Abigor
Ano, lidé se mění a někdy se prostě změníte od sebe natolik, že už to nikdy nebudete Vy, ale Ona a Ty...
21.12.2008 10:12:00 | Ještě dítě