Bez lásky
Vaše náruč příjemně hřála
i bez lásky...
Manon světice,
zoufalá,
trhaná na kousky
Tou hříšnou
Každá vzpomínka na včerejší noc
na kradmý dotek,
uspěchaný polibek,
mě svírá žaludek
snad vzdálenou rozkoší
Tak vězte
Drahý pane,
v černé košili...
Zabíjíte ve mně poslední něhu...
Už nedočkám se pomoci...
I když nevěřím ani jedné z lichotek
šeptaných do noci...
Chci podlehnout?
Bez lásky...?
Přečteno 268x
Tipy 8
Poslední tipující: jedam, NikitaNikaT., WAYWARD, Mbonita
Komentáře (2)
Komentujících (2)