PrOč??
Každou chvíli,ať je ráno,nebo noc,
toužím,sním a přemýšlím.
Chtěla bych splnit sny své moc,
ale jak,to netuším.
Romantická,hodná,nesmělá,
s láskou pro kohosi.
Stydlivá,věrná,veselá,
s čekáním na cosi.
Lásku jsem nezažila,
a přesto ve snech ji stále mám.
Když blízko již byla,
vždy nechala jsem ho,
aby byl sám.
Proč,ptám se proč?
Čeho se bojím?
Proč,ptám se proč?
Když o ni tolik stojím?
Komentáře (0)