po prečítaní tejto básne som nútená položiť si jedno otázku. Ako to, že krátke, bezvýznamné diela majú stovky tipov a táto nádherná báseň nebola docenená?Jitka, ja viem že to bude vyzerať tak, že proste to hovorím tak stále o tvojich básniach, ale keď som si prečítala túto...vážne ma hrozne dojala...to prirovnanie k tým anjelom a krídlam...nádhera...ST!Prajem Ti, aby ľudia v tvojom živote neoodlietali, aby zostali vždy pri tebe tí, na ktorých ti záleží...
23.02.2009 19:11:00 | Mišiačik
... je to prostě dnešní doba, co lidi ovlivňuje a nutí k jistým činům, či přemýšlení...
19.12.2008 10:41:00 | NikitaNikaT.