Chmýří naděje
Každá radost se rodí z bolesti
chytni si chmýří pro štěstí
a hlídej si ho pro budoucnost
neříkej, že je to hloupost.
Chmýří je jak naděje
co se časem poděje
a ty zůstaneš tu zbitý
bez důvěry v žití.
Proto hýčkej naději
dříve než-li později
víra sílu povzbudí
a tvou duši probudí.
Přečteno 388x
Tipy 3
Poslední tipující: Psavec, isisleo
Komentáře (1)
Komentujících (1)