terč Káji Gotta
Třetí rota
na cvičišti cvičí
terčem plakát Karla Gotta
kolem kulky sviští
z kulometu,samopalu
avšak hoši
žádnou chválu
plukovník říct nemůže
kulek plná kaluže
a v Kájovi ani díra
přihlásí se vojín Jíra
armádě vždy věrnej
prý Kája nikdy neumírá
von je totiž nesmrtelnej!
Přečteno 328x
Tipy 6
Poslední tipující: BArBArKO, NikitaNikaT., Myrja, Mario de Janiero
Komentáře (3)
Komentujících (3)