Krátká
Anotace: Tak jako všechno kolem.
Umírá po kapkách naděje,
písmena dob.
Mizejí sněhové závěje,
přibylo vod.
Utichá láska,utichá,
to spadne slz!
Nejsi-li,bude zas jiná,
kdos zvedne prst.
Ztracená pověst nevěstí
dobrého nic.
Nachází další neřesti
slovíčko víc.
Z kamene zlata se narodí
vysavač drob.
Uniká kulka,pět marodí,
přibude hrob.
Přečteno 300x
Tipy 7
Poslední tipující: Holis, NikitaNikaT., Rolnička, Tacca, Quigleika
Komentáře (1)
Komentujících (1)