Když srdce tančí
*
Hned pomyslím na romanci,
když mě večer vyzveš k tanci,
zatočí se se mnou svět,
přeji si to léta celá
– potají bych s tebou chtěla
v tvé náruči uletět.
Teď již slzu neuroním,
v loutně lásky struny zvoní
harmonií vřících těl,
vášeň svou už nezachytím,
polibky tvé na rtech cítím,
když se dotknem našich čel.
Na okamžik, na pár chvil
se snad rozum zastavil
a hlava jančí,
když srdce tančí.
*
*
Přečteno 377x
Tipy 16
Poslední tipující: Kapka, Holis, NikitaNikaT., Jin, jita.1965, Myrja, Psavec, Bíša, labuť, enigman, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)