Opilí
Anotace: z asociace se stala báseň...(starší renovovaná :-)
Uprostřed obilí
Leželi opilí
A on ji objímal
Nikdo se nedíval
Plameny vzplanuly
Slzy jim kanuly
Do ticha výkřik zněl
Nikdo ho neslyšel
S výrazem zloděje
V ostrově naděje
Pryč bylo trápení
Usnuli zmámení
...
Ve vlahém ránu
Zima jim byla
Byl to jen motýl
Ona jen víla
Po dlouhé noci
Nechal ji bosou
A tiše zmizel
S poslední rosou
Přečteno 364x
Tipy 27
Poslední tipující: mkinka, A. L. McCawley, Vlk v rouše, bez nápadu na přezdívku..., jedam, Holis, padající do neznáma, Myrja, Mbonita, Kubino 2, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)