...
Anotace: šest a šest je dvanáct
pomalu v hlavě zní
blues čtvrtého města
za saxofonistou
piáno, basa, činely
krok za krokem
řeka je hustá
sladká
modrá, tichá poušť
klikity klap
jedenáctá odbila
čekáme
slyšel bys trávu růst
zatím se stane věcí
ah vem to čert
stanou se všecky
klapity bim
shrábni síly
je jich ještě dost
a za pět dvanáct
bylo už dávno
loudavé sladké blues
i bez uší
pomalu v hlavě zní
a nedoznívá
Přečteno 317x
Tipy 5
Poslední tipující: jedam, WAYWARD
Komentáře (1)
Komentujících (1)