Tesklivá
Anotace: ..smutná hra se slovy..inspirací bylo vyhledání slova "nostalgie"ve slovníku cizích slov, česky znamená " teskná touha"
.
To teskná touha tklivě taje.
Mysl tvoji objímaje
boří zámky vzdušné,z citů.
Láme křídla v koloritu
všedního dne, reality.
Ikar padá na zem zbitý,
rozlámané paže.
Bolí.
Jak vpletené do soukolí.
Hůře duši.
Štěstí v prachu.
Realita beze strachu
zahubila sny.
A víra ?
Že prý nikdy neumírá.
Naděje to planá.
Smutek češe zrána
vlasy tvoje, lokny lepé,
oči ke tvé kráse slepé.
Otupěle, zvykem doby,
na prach všechno
kolem drobí.
.
Přečteno 378x
Tipy 12
Poslední tipující: Kozoroh 1, jedam, Holis, 6thSun, Mbonita, Štěpina G, enigman, Magna, labuť
Komentáře (2)
Komentujících (1)