brýle
Anotace: zbývá jen dodat, že sluneční brýle opravdu nenosím. nosím jen brýle dioptrické...
mám sluneční brýle
nasadila jsem si je
abych viděla
jak vidíte
když nechcete vidět
když nechcete vidět
jak vám slunce svítí
do očí
když nechcete vidět
svět
takovej
jakej doopravdy je
já nenosím takové brýle
nechci si kazit
slunečný den
chci totiž vidět
co nevidíte vy
Přečteno 333x
Tipy 3
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Květa
Komentáře (1)
Komentujících (1)