od kadeřníka...
Anotace: všechny cesty žen před Vánoci vedou do kadeřnictví...
měla nový účes
a skoro se vznášela
smyslností nesena
na vzduchovém polštáři
pohyblivého chodníku...
píseň jí perlila
ústy v hlasu
vysoké kozačky
téměř k pasu
oči se leskly
přitažlivě
a chlapi se
zhypnotizovaně otáčeli
jak plechový kohouti
za větrem na obrtlíku….
doma ulehla
ke mně
do vodní postele
ve tmě
kadeře rozpustile
lechtaly po těle...
potom lehce
prostor zvlnila
a já se probudil
do bílého dne…
zatraceně!
ještě néé...
Přečteno 371x
Tipy 35
Poslední tipující: Gemyni, střelkyně1, Holis, Noc17, jita.1965, Myrja, Churry, Psavec, takova, Belmon, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)