Hezky si to napsal, ale měl jsi to věnovat panu prezidentovi ...byl by rád :o)
19.12.2008 14:06:00 | Noc17
To jen my jsme v čoudu, ale takovej brabenec nebo šváb založí novou evoluční vlnu a to bychom čučeli jak jim to půjde.:o)))
Já vím, smutek nad hloupostí…
18.12.2008 19:16:00 | kouzelníček
Taktéž doufám že ne! Ono se o tom strašně moc namluví, ale bůhví jak to doopravdy je..konec jednou sice skutečně přijde, ale proč se s tím teď trápit? Radujme se dokud to tu ještě nějak funguje ;-) I když to žádná sláva taky není.
18.12.2008 13:50:00 | Chancer