Veselý žal
Veselý žal
Tisíce zklamaných štěstí
Po zemi chodí
Dnes život zaniká
Dnes život se rodí
Dnes vrásky od smíchu
Slzy nám zalily
Dnes dva slepí poprvé
Své hvězdy spatřili
Dnes vstalo to
Co v náručí zemřelo
Dnes vzduchu ze žalu
Dýchat se nechtělo
Dnes utírám slzy
Klaunovi na ulici
Když mladá dívka
Má schůzku na márnici
Dnes točí se země
A na místě stojí
Když motýl v mé dlani
Se o život bojí
Přečteno 300x
Tipy 4
Poslední tipující: sondulacek, Psavec, WAYWARD
Komentáře (3)
Komentujících (3)