Neperlivá voda s bublinkami
Neperlivá voda s bublinkami
Neperlivá voda s bublinkami
Teče dolů korytami
Teče, běží, utíká
Zemskou špínu polyká
Nebrečí a nebrání se
Lidem říká špíno hni se!
Neumře a nezahyne
Křičí na tě hajzle, svině
Bublinky ji praskají
Slzy rázem stékají
Neplač, nebreč vodičko
Mám tu pro tě psaníčko
A v tom psaní zprávu
Neříkej mi vrahu!
Přečteno 329x
Tipy 1
Poslední tipující: WAYWARD
Komentáře (2)
Komentujících (2)