Ta holka má samé klady,
já se psem spím doma taky,
v tomhle problém nevidím,
však ostatní jí závidím.
Snad jen jedna vada malá,
že odmítá k sobě chlapa?,
tak jak to tedy vlastně je,
chce se vdávat - nebo ne?
Ahojky Bobi
12.01.2009 14:15:00 | bobi bobie
Tak se jasně musí na ně,
jako Chytrá Horákyně !!!
..... přeju Hanny hodně zdravíčka.
02.01.2009 14:39:00 | Marfuša
Ty jsi Hani ty, ne?
Zvláštní. Vždycky se trefím do černého, do bílého...
26.12.2008 13:47:00 | jehlaspichlas
jj někdo je na vdávání někdo na rozvádění někdo na spřádání někdo na chování a já jsem na lítání...do oblak :o) Bravo a uzdrav se mi brzy :o)
19.12.2008 14:02:00 | Noc17