rýmovčka...možná s*ačka
Anotace: a tady je další motivační
zase píšu básničku, pro tu mojí haničku. začít kouřit to jde lehko, ale přestat už jde těžko. Motivace musí být, aby to šlo trochu líp. já snažím se ti jí poskytnout a k tomu i pomoc naskytnout. Pokud bude krize stačí říct,zaženem jí všeci, bez cigára přeci. ježiš to jsou dneska keci. Lepší už to nebude, básník ze mě nebude. Bez nálady nejde přeci, skládat rýmy, to ví i šneci.
Komentáře (1)
Komentujících (1)