Vánoční sprint
Po sněhu není ani památky
zas bude bahno na svátky
lesy nám postříbřil smog
z vánočních svátků jsem cvok.
Všude davy lidí
co po obchodech slídí
a tlačí tělo na tělo
ach Vánoční příšero.
Zas se budem přejídat
salát s kaprem pojídat
obžerství jak zákon káže
nestačí mi na to gáže.
A tak zase budu v dluhu
nejde mi to vůbec k duhu
konec roku je jak sprint
když Metallica hraje prim.
A tak sedím v hluku vřavy
na rtu mám už dva opary
stres a děs mě neroztaví
jdu se schladit do Vltavy.
Přečteno 318x
Tipy 11
Poslední tipující: Holis, isisleo, Myrja, Bíša, Mbonita, sondulacek, Flamy
Komentáře (1)
Komentujících (1)