Noty do úschovy
Anotace: ...na delší časy
Napíšu notový part,
jenom pár notiček...,
a přitom-muzice vůbec nerozumím.
Jen nevím,jaký název
tomu dám.
Já totiž nerada se
cizím peřím chlubím.
A hlavně-v jaké tónině.
bude to smutné nebo veselé?
Já neřeším to-snad to výjde,
cítím se silná-po těle.
Pak schovám si ho do archívu,
až usedne na něj prach,
za dlouhá léta bude vzácný,
a přemůže vše,-nemám strach...
Přečteno 311x
Tipy 10
Poslední tipující: hezule, Holis, Lissa, brooklyn, NikitaNikaT., Holka z davu, enigman, Bíša
Komentáře (4)
Komentujících (4)