Hermés se zlomenými křídly
Výraz trochu dětsky zatvrzelý
oči nikdy nic neuviděly
chybí jim náznak, aby byly člověčí.
Rty sevřené ve výrazu vzdoru
civí tu prázdně na nohy stolu
chybí jen náznak, a v spěchu uskočí.
Hermés se zlomenými křídly.
Včera jsem ho kreslila na papír.
Postupně linky jemné slily se a zřídly
a v očích boha začal se zračit mír.
Přečteno 268x
Tipy 2
Poslední tipující: enigman, kouzelníček
Komentáře (1)
Komentujících (1)