vyšiel som..
vyšiel som na svetlo
bledý som ako spln
aj srdce vybledlo
vieš radu - si ho slň
je tam, kde bolo prv
len nie je červené
asi v ňom nie je krv
ba ani iné nie
zbledlo, je na modro
môžem ho zahodiť
alebo nadobro
stratiť.. that's all I need
Přečteno 247x
Tipy 13
Poslední tipující: PIPSQUEAK, NikitaNikaT., Holis, labuť, Psavec, Květka Š., Simísek, Mbonita, Lenni, LucQa
Komentáře (2)
Komentujících (2)