Anotace: ...
Proč je univerzální otázka..dá se s ní ptát na všechno ;-) A navíc někomu může přijít taková dětská...někdy se na ni velmi těžce odpovídá, někdy se odpovědět nedá vůbec. Tak asi proto!
Skličující, ale pěkná :-)
18.12.2008 20:31:00 | Chancer