Smyslná snídaně
*
Hrst síly a krásy nám dodá mládí,
yzopem posypu k snídani chleba,
něžně tě probudím polibkem na oči,
extáze milostná vždy s námi zatočí,
kus lásky smyslné ještě nám třeba.
Jistota zadýchá z tvých ladných tónů,
elegán zůstal jsi, to bez pardónu;
nepláču, nehřeším, vzdávám se vzlyků,
držím se zajetých křesťanských zvyků,
roráty zpívám si, jsem žena, která
uctívá hodnoty, zvlášť z Desatera;
šprýmů pár doplní sklenička šampusu,
čardáš si skočíme jak klauni v cirkusu;
árii věrnosti mnozí už neznají,
ke kvítku vzácnému přičichnem potají.
*
*
Přečteno 331x
Tipy 17
Poslední tipující: Kapka, NikitaNikaT., Já Esther Ruth, Holis, Zasr. romantik, Bíša, labuť, enigman, Romana Šamanka Ladyloba, Myrja, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)