Svíčka
*
Na stolku hrdá a smělá,
bílá jak panna stála,
hlava jí ohněm plála,
pomalu dohořela.
Byla už v pořadí druhá,
v závodu času bdělá,
vánočním dechem zavoněla,
zůstala po ní jen stuha.
Adventní čas láme se v půli,
dva týdny zbývají do zlaté neděle,
lehnu si, jak mi Zem ustele
a zbytek nechám na boží vůli.
*
*
Přečteno 651x
Tipy 17
Poslední tipující: Jenda P., NikitaNikaT., Holis, WhiteSkull, Zasr. romantik, Bíša, labuť, Mbonita, 6thSun, Tacca, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)