Anotace: Dal jsem ji sem před rokem, ale jestli někoho i dnes pobaví, tak je to vlastně jedno...
Je to moc pěkný, jako všechno, jen by se hodilo
opravit těch pár tiskových chyb. Tip.
28.01.2009 16:17:00 | Pelican
Pobavilo moc,jelikož jsem tu před rokem ještě nebyla,ale i kdybych tu byla,stejně by mě to zase pobavilo!:o))
27.12.2008 20:31:00 | střelkyně1
a dobře mu tak! Santa ať si naděluje v americe:-) my přece máme ježíška:_)
19.12.2008 10:03:00 | Lady Carmila
Před rokem jsem tu ještě nebyla, tak díky za opakovačku:). Možná bych ji minula anebo nepřečetla v příhodný čas.
19.12.2008 08:37:00 | Dota Slunská