zvědavost, naděje
dnes a tady
ukaž světe
svoje vnady
už se těším
snad je
na co
snad je
na co
na co?
a tato zvědavost
najít tu
zahrabanou kost
je pro mě naděje
že přeci jen
aspoň jednou
svět u mě
uspěje
a proto
dnes a tady
ukaž světe
svoje vnady
volám už z rána
každý den
z okna bytu svého
ven
Přečteno 309x
Tipy 3
Poslední tipující: maliska, janewe
Komentáře (1)
Komentujících (1)