...popisné mučeníčko,
..anebo ...
A´t mi daj duši do soukolí,
nevěřím, lásko, že to bolí.
(ale tenhle konec asi není to ono správné)
19.12.2008 13:56:00 | Marfuša
tragická litanie..
silná výpověď
možná zpověď
zapůsobila
iluze mi
zas trochu rozbila
vím,že život
nezměním
ale pořád bojuju
s tím...
Věřím
v dobro,lásku,
krásu
blízkost lidského hlasu..
omluva a teď už bez chyb..snad:-)
19.12.2008 09:11:00 | Mbonita
tragická litanie..
silná výpověď
možná zpověď
zapůsobila
iluzeme mi
zas trochu rozbila
vím,že život
nezměním
ale pořád boju
s tím...
Věřím
v dobro,lásku,
krásu
blízkost lidského hlasu..
ST!
19.12.2008 09:10:00 | Mbonita