na aukci...
prohlížím nabídky
mimo jiné
porcelánový servis citů
meč ironie
no co by ne
přihlásím se
trocha času mě nezabije...
minuty se plazí
a hele
něco se děje...
Dámy a Pánové
prosím pozor
máme tady
zlatý hřeb večera
vzácný exponát
z dávných dob
hodnoty nevyčíslitelné
nesmírně cenné...
pánové to je jízda
lidé přihazují jako diví
až zazní
astronomická částka
poprvé podruhé potřetí
odklepnuté...
Lásku
získává pán
s číslem osmnáct...
tak nic
já měl pětku...
štěstí mi nepřeje
ale já si počkám
budou výprodeje
v tom už mám praxi
prý bude ,,sex v akci,,...
Přečteno 313x
Tipy 32
Poslední tipující: jita.1965, maena, Holis, střelkyně1, snupicek, Myrja, Churry, Jin, Noc17, Květka Š., ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)