Slunce v prdeli, zima
Slunce uteklo za horu,
zima vyflusla své uzliny,
lidi začaly kupovat kabáty a deštníky.
Já seru na zimu s deštníkem,
emigruju za Sluncem!
Zavírám oči své
a letím do Hawaie....pche!
Přečteno 337x
Tipy 2
Poslední tipující: Nút
Komentáře (1)
Komentujících (1)