Dlouhé tahy žiletkou
Anotace: strach ze sebe sama
Dlouhé tahy žiletkou
Seděla na zemi
A na zápěstí bílém
Krůpěje krve ji naskočily
Seděla schoulena
A v těle zjihlém
Vzpomínky zlé
Vše krásné utopily
Bez slov a posunku
Osud si malovala
Tak tiše seděla
Se slzou na líci
Života neměla
A oči jiskřící
Dávno ji zhasly
Duše si letěla
Vzduchem a mávala
Duše si letěla
Na tělo nedala
Chtěla tam
Kde duše musí
Když člověk tělo zabije
Chtěla tam
Kde se to sluší
Když za smrt tvou
starch vinný je
Přečteno 338x
Tipy 12
Poslední tipující: Simísek, Holis, Psavec, Petbab, Isobel, Alasea, enigman, STIMPRE, labuť
Komentáře (3)
Komentujících (3)