Šeptat ze své dlaně... to se Ti mocka povedlo. Krásná básenka... hlavně ten andělíček :o) Usmívám se, děkuji...
22.12.2008 23:26:00 | NikitaNikaT.
Zrovna před týdnem jsem tu prdélku na gotickém chrámu, ne na sobě, ukazoval jedné fešné literačce, co byla za mnou na návštěvě. Jako brněnský patriot dnul jsem se pýchou...
20.12.2008 20:50:00 | Bíša
Nádherné báseňky,ty které se mě něčím dotknou,jsou pro mne nejkrásnější,proto Ti Jituško,moc děkuji!:o))
20.12.2008 13:17:00 | střelkyně1
Já jsem kolem "nahatého andílka" chodívala do práce.
Tvé básničky vždycky potěší.Díky.
A přeji pohádkově krásné Vánoce.Květa.
19.12.2008 13:35:00 | Květka Š.