Anotace: Nic na plat, vánoční čas ovlivnil i mě, a tak jsem se zamyslel a něco vytvořil. Vemte si, co Vaše jest!
Hezké a pravdivé. Trapně se opakuju po předchozím komentu, ale myslim, že to vystihl přesně.
Kamarádka napsala básničku na podobné téma, akorát místo dárků tam byly staré hračky. Z obou básniček, z té její i z té tvé, na mě dýchla nostalgie po něčem, co se jednoho dne ztratí, protože tak to v životě zrátka je. V dnešní době se jen málo otáčíme zpátky. I když by jistě bylo za čím.
01.01.2009 15:16:00 | Gina Rocca