Mineralogická
Jsme bludné oblázky,
rozpadnem se v prach
v písek bez lásky.
Jsme malé monolity,
tělní tekutinou
psa Život politý.
Jsme menhirová pole,
zakopaná zpola
poslední naše role.
Jsme zlato vpité rtutí,
v hloubi systému
se sám k něčemu nutíš.
Jsme srdce rozpuštěná v lávě,
toužíme po hloupostech,
naději a slávě.
Přečteno 291x
Tipy 9
Poslední tipující: enigman, Psavec, Mbonita, Mario de Janiero, Alasea, labuť
Komentáře (4)
Komentujících (4)