Máš pravdu, máme zvyky mnohem krásnější, nenahraditelné. Santu nemůžu vystát.
10.11.2009 11:01:00 | Pevya
Přesně tak, ježíšek mi je sympatičtější a hlavně je náš.
Ani Valentýna neslavím, máme své svátky a pestřejší i hezčí. To by jsme mohli za chvíly slavit i den nezavyslosti.
20.03.2009 06:02:00 | zrrrr
Víš, že dnes chtěli protestovat proti Santu Clausovi používanému o českých Vánocích? Sem přece nepatří, od čeho máme Ježíška? ;-)
19.12.2008 16:34:00 | Alasea