V TVÝCH OČÍCH . . .
o
rozezpívaná světla shlížím
chvíle míjivého štěstí
jako důvěřivé teplo dětské dlaně
v Tvém srdci ta melodie zní
a já jí rozumím . . .
probouzí láskyplný cit
zatímco hlučný svět
jakoby lhostejně nás míjí
i když zdání klame
protože i naším štěstím
Bůh je živ . . .
o
Přečteno 375x
Tipy 19
Poslední tipující: Noc17, Lucie Teru, Jajas, Holis, spare, Mbonita, Myrja, Psavec, Thesssinka, labuť, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)