Samota
Sedím a přebírám fotky,
přebírám milostná psaníčka,
mám jich od tebe stovky,
Co jsi mi psal od srdíčko.
Sedím a vzpomínám,
snad rozchod všechno zkazilSedím sama v pokoji,
samotu a úzkost cítím,
tys zničil duší mojí,
nevím,
ale pořád na tebe myslím
Komentáře (1)
Komentujících (1)