Haničce
Nevím bude-li to znít krásně, dneska ale nemám den pro někoho skládat básně. Jen že jsi to ty tak to udělám, chci abys věřila mě i mým hrám. Motivovat bych tě měla, tvoje plíce ochraňovat bych měla. nikotin je svinstvo, ví to celý lidstvo. I ty jsi na to přišla jen to trochu trvalo, doufám že vydrží ti to na stálo, občas dát si jen jedno cigáro.
Komentáře (0)