Anotace: nemusíte číst ale když přečtete a hodíte smysluplnej komentář bdu ráda a to ke všem dílům
...je to čtivé,melodické,dobré,ale podle mého názoru je na škodu napsání básně v jednom "zátahu".Rozdělit po verších (do řádků) by bylo jen ku prospěchu celého dílka.Udělal bych to :-)
19.12.2008 21:19:00 | WAYWARD
...je to čtivé,melodické,dobré,ale podle mého názoru je na škodu napsání básně v jednom "zátahu".Rozdělit po verších (do řádků) by bylo jen ku prospěchu celého dílka.Udělal bych to :-)
19.12.2008 21:19:00 | WAYWARD