Přes dveře
Anotace: ..když to prostě nelze
lomcuji s dveřmi
jsi sama v místnosti
šeptám Ti "Věř mi"
prohlídka
ztrátou cudnosti
krása plytká
přežívá ze zlosti
Naše prázdné známosti
přes futro dveří
z volné povinnosti
při nekonečné lehkosti
sympatie víří
Přitisknuti k překážce
vztahu, jež nevznikl již
podobá se plaché vážce
která nepřiletí blíž
V přetěžkém stavu to dlíš
můj drahý na druhé straně
nikdy nedotknou se naše dlaně..
Přečteno 291x
Tipy 15
Poslední tipující: 6thSun, Psavec, Isobel, Jajas, Beny Magnum44, Holis, Mbonita, Aka Kiss, labuť, Paulín, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)