Kouř
Anotace: nojo, ničeho si nevážíme
Vypouštím do světa kouřové clony,
velké, obrovské dýmavé slony.
Zastíním všechno, slunce i mraky.
Já sama jsem kouř, jenž zaslepí zraky.
Je to fakt paráda zabíjet lidi,
když všude je šero a nikdo nic nevidí...
Přečteno 345x
Tipy 6
Poslední tipující: Bíša, enigman, WAYWARD, padající do neznáma
Komentáře (2)
Komentujících (2)