na křídlech vážky
na křídlech vážky - bez urážky -
nemůžeš žít - vím, že máš cit -
křídla bys mi zlomil - to bys nedovolil -
radši budeš bdít - o mně tiše snít -
na křídlech vážky,
myšlenkou plout - jedině lehkou -
propletenou jemným sítem pavučin
z nebe slz
- beze mně jsi pichlatý prázdný trn, já mrtvá vážka -
- bez urážky -
v opojení,
trn a vážka ve spojení
při svitu nočních hvězd
chladu měsíce
rostou ti křídla - vážkovité -
jsme směs-sice
s pýchou nosit křídla jsi začal
když ve mně jsi započal...
........
bééé
Přečteno 345x
Tipy 12
Poslední tipující: Vlk v rouše, NikitaNikaT., Mademoiselle Drea, fab four, Bíša, Lenullinka, Květka Š., enigman
Komentáře (2)
Komentujících (2)