Anotace: ...a tak tě prosím, milý Ježíšku, aby si lidé víc naslouchali. Jinak už vážně nic nepotřebuji. S úctou a díky...
Fíha! ST! jako vyšitý. Tuhle báseň by se měl někdo přečíst, ne jen jednou, ale hned několikrát, aby si to uvědomil...
22.12.2008 19:51:00 | NikitaNikaT.
...Ježíšek nám nemůže pořád zametat cestičky, musíme sami chtít svět slyšet a pochopit...
20.12.2008 10:47:00 | Lota