nože
Cože?nože?
ostrý jako břitvy
rozkrojily přítmý
to ti kluci opálení
řeší svoje spory
lačo džíves mori
cože? tyče?
co se nocí blíští
lebky vejpůl tříští
u nás na sídlišti
co furt maj?
ať jsou rádi že nás maj
Vltava,Bronx,Chánov,Máj...
Přečteno 268x
Tipy 1
Poslední tipující: Myrja
Komentáře (1)
Komentujících (1)